fbpx

Secció Triatló per adults de tots els nivells

Triatló, tres esports en un: Natació, ciclisme i running. Tres activitats que potencien les teves habilitats físiques i que fan de la seva pràctica una superació constant de reptes personals.

Entrena amb nosaltres, supera el teus límits.

Quotes i horaris

Matricula: 16€

Quota mensual: 16 €

Per poder formar part de la secció de Running-Triatló cal ser soci del club. Quota soci 14,50€ mensual tots els mesos de l’any per rebut domiciliat.

● Al mes d’agost no es cobrarà la Quota Mensual de la secció de Running-Triatló per què no hi haurà activitat de la secció.

● La Matrícula es paga cada temporada a l’agost.

 

PLA BASE

 

Es un programa d’entrenament orientat a qui s’inicia a la pràctica esportiva amb el rigor i els desitjos de superació.

L’objectiu d’aquest pla es formar una pedrera d’esportistes que es vagin incorporant a l’equip de Running-Triatló quan les seves capacitats físiques i tècniques coincideixin amb els seus desitjos de competir. 

Els entrenadors orienten als socis per que la seva incorporació sigui satisfactòria. 

HORARIS D’ENTRENAMENT

Dilluns: 19:30 a 20:30h –> preparació física intensa nivell 1

Dimecres: 20.30 a 21:30h –> natació a la piscina al CEM Besos.

Dijous: 19:30 a 20:30h –> preparació física intensa i running iniciació

 

PLA PRO

 

L’atletisme es una disciplina que comprèn diferents proves. Carreres de diversa distància, salts, llançaments, i, fins i tot, natació, que es va incloure per primera vegada a una prova de pentatló modern als Jocs Olímpics de 1912.

L’objectiu de les proves combinades era trobar a l’atleta modern complert i per això es buscava inspiració a les capacitats d’un soldat exemplar. Avui existeix un ressorgiment que transcendeix l’àmbit militar i els estadis olímpics per connectar amb la societat civil, amb les seves aspiracions i desitjos de superació. 

Els esports que millor representen aquest fenomen son les curses de llarga distancia i el triatló, una prova combinada que integra 3 disciplines: natació, ciclisme i carrera.

El CE Vila Olímpica, fidel al seu estil avantguardista, impulsa aquesta nova secció esportiva dedicada al running i al triatló amb un equip creixent, motivat i competitiu.

HORARIS D’ENTRENAMENT 

Dimarts: 20.00 a 21:15h –> Entreno carrera a l’Agapito.

Dimecres: 20.30 a 21:30h –> natació a la piscina al CEM Besos

Dijous: 20.00 a 21:15h –> Entreno carrera a l’Agapito. 

Roba oficial del club

Obligatòria

 

(2 samarretes d’entrenament): — €

 

Documentació necessària

 

● Full inscripció soci familiar

● Full d’inscripció Triatló

● Antecedents familiar personals

● Nova Política de reconeixement mèdics

Fons d’acció social

Des de la seva fundació a l’any 2004, en el CE Vila Olímpica totes les famílies estem obligades a fer una aportació al fons d’acció social cada any. Es destina a finançar totes les activitats de l’àrea social, beques per famílies amb pocs recursos econòmics i ajudes per anar a disputar torneigs per Nadal, Setmana Santa i Estiu. Aquesta aportació es pot fer pagant cada mes un quota addicional de 5 euros en concepte d’ajuda al fons social.

Roba Esportiva

Samarreta entrenament

2 samarretes d’entrenament

Preu: 14

 

Samarreta llop

Preu: — €

 

Samarreta estiu

Preu: — €

 

Sudadera llop

Preu: — €

 

Equipació ciclisme estiu

Maillot: — €.  Culot: — €

 

Tritraje

Preu: — €

 

Equipació ciclisme hivern

Maillot: — €.  Culot: — €

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad