fbpx

Finalitzada la temporada, fem un anàlisi de les accions fetes en matèria d’ètica i valors des per tal de extreure conclusions i traçar línies de millora de cara a la temporada vinent.

Des de l’àrea de psicologia i Comissió Ètica, s’ha donat formació al cos tècnics en el projecte SES i sobre comunicació. S’ha dut a terme un seguiment sistemàtic de sancions, amb intervencions per a la reflexió i mediació. I em dut a terme la difusió mensual d’informació relacionada amb valors ètics . Com a novetat, s’han fet reunions per presentar aquesta àrea i parlar del codi ètic amb jugadors i amb pares, tot i que no s’ha pogut arribar a tots els  equips.

Respecte l’any passat, han hagut 27 sancions menys vinculades amb comportaments antitètics. Fet que s’ha materialitzat en 10 incidències menys, intervenint en un número de 61 incidents relacionats amb protestes, faltes de respecte o conflicte per part de jugadors, entrenadors i familiars.

 

Amb aquestes dades podem concloure la importància de seguir treballant en la difusió del projecte SES, així com en la sistematització de les seves actuacions. Treballar en bones pràctiques és una eina de la qual tots en podem treure profit.

Així, el nostre objectiu es continuar en aquesta línia, formant i buscant major implicació dels tècnics per reduir conductes que reincideixen, així com estenent la presentació i conscienciació en el codi ètic a tots els equips (familiars i jugadors).

Gracies a tothom per la vostra col·laboració!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad