BENVINGUTS AL CAMPUS D’ESTIU DE FUTBOL I BÀSQUET 2021

Degut al COVID-19 el programa està pendent de les informacions oportunes per l´Ajuntamnet de Barcelona i les autoritats sanitàries, no obstant estem programant un total de 7 torns diferents per adaptar-nos a les teves necessitats, així com 2 horaris: jornada completa o mitja jornada.

Els preus varien segons el nombre de torns als quals us apunteu, el temps o dels nens/es que vinguin, doneu un cop d’ull a nostre díptic per tenir la informació més detallada.

Tenim moltes activitats preparades perquè tothom pugui gaudir de l’estiu fent esport!

La sessió informativa tindrà lloc en format online via ZOOM el dia 15 de Juny a les 19 h. (Us informarem aquí mateix com accedir)

Podeu veure tota la informació molt més detallada al nostre díptic o directament enviant un correu a admin@cevilaolimpica.com .

NOTA: A causa dels protocols assignats, les sortides queden anul·lades i la piscina si es pot fer serà a la Piscina Bac de Roda.

 

Inscrpció campus:

  1. Descarregar el formulari corresponent (és un PDF)
  2. Omplir el formulari.
  3. Enviar per mail a admin@cevilaolimpica.com
  4. Si teniu qualsevol dubte envieu-nos un mail a la mateixa adreça electrònica.
  5. Se us tornarà un mail amb la confirmació de la plaça i tota la informació.

Descarregar Full d’inscripció al Campus de Futbol

Descarregar Full d’inscripció al Campus de Bàsquet 

 

DESCARREGAR AUTORITZACIÓ PERQUÈ ALTRES PERSONES PUGUIN RECOLLIR AL NEN/A A LA SORTIDA DEL CAMPUS 2021

SOM UN EQUIP,                  TENIM UNS VALORS
Al CE Vila Olímpica tenim uns valors expressats en el nostre manifest que combinen la pràctica de l’esport amb el compromís de la màxima qualitat i en el comportament ètic en el desenvolupament de les seves activitats.

 

Veure manifiest i códi étic

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad