fbpx

El Club s´ha adherit a la campanya de  Creu Roja essent  punt oficial de la recollida de joguines. 

D´aquesta manera ens unim a la causa com a Club Esportiu amb caràcter social que dona  suport a un col·lectiu com es – la infància vulnerable-

Les condicions que emmarquen la campanya des de Creu Roja son:

JOGUINA NO SEXISTA. És important que els nens i nenes tinguin accés al mateix tipus de jocs i joguines independentment del seu sexe per a que es familiaritzin amb aspectes de la realitat sense distinció de rol per diferència de gènere.

JOC COOPERATIU/COL·LECTIU. La joguina educativa permet adquirir els valors de respecte i tolerància cap a les persones, les normes i les regles, i potenciar la socialització enfront de l’ individualisme.

JOGUINA NOVA: No creiem que hi hagi una infància de primera ni de segona categoria. A més, no podem garantir que una joguina sigui 100% segura a partir del moment en que s’ha obert l’embolcall original. 

Volem fer extensiva la iniciativa a tota la família Vila, famílies, usuaris, col·laboradors y  personal intern, animar-vos a participar posant a disposició els següents dies y horari:

Horaris de la recollida:
Del 9 a 13 de Desembre a les oficines del Club:
9h a 14h i de 15h a 18h
Dies 11 i 12 de Desembre de 17:30h a 19h als camps:
Agapito Fernández i Clot de la Mel

Qualssevol dubte podeu contactar amb les nostres oficines.

Moltes gràcies

Club Esportius Vila Olímpica

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad