El passat 12 d´octubre va tenir lloc la presentació oficial de la secció de futbol de competició del CE Vila Olímpica, al camp municipal Agapito Fernandez.

Un total de 37 equips i a prop de 500 jugadors, amb tres equips en preferent (Infantil A, Cadet A i Juvenil A) y un equip femení a segona.

Com ca d´any van desfilar tots els equips, els quals es van fer la foto d´inici de temporada, i es va agrair a tots els jugadors i les seves famílies el seu compromís amb el club i se´ls va encoratjar novament a mantenir una molt bona temporada amb ètica i esportivitat.

Com a NOVETAT absoluta, en aquest acte tots els jugadors/es duien  la primera samarreta solidària del futbol base català que lluiran als partits oficials la temporada 2018-2019.

Els objectius d’aquest projecte solidari son:

–       Recollir diners per finançar els projectes solidaris de la Fundació Somni dels Nens que te com a missió fer realitat el somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties cròniques o greus, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il·lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

–       Fer un homenatge i un reconeixement a la ciutat de Barcelona, amb un disseny de samarreta exclusiu representant de forma emotiva les icones modernes de la nostra ciutat que la empresa Chispum ha aportat a aquest projecte de forma altruista.

–       Posicionar al Club Esportiu Vila Olímpica com una entitat de la Barcelona moderna i oberta al mar compromesa amb els valors solidaris i ètics, lluint també a la samarreta el segell de garantia ètica SES(Sport Ethic Seal) atorgat per la Fundació Itinerarium al 2012.

Aquesta iniciativa es repetirà cada any ja que cada temporada presentarem una nova samarreta solidària amb un disseny nou i exclusiu.

El projecte solidari ha estat possible gràcies a la col·laboració dels nostres patrocinadors la immobiliària internacional Engel&Völkers i el fabricant de roba esportiva Patrick.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad