fbpx

Mesures COVID-19

COVID-19 i CE Vila Olímpica

Davant la situació excepcional que estem patint al món ens veiem obligats a prendre unes mesures necessàries per la vostra seguretat i la de tot l’equip.

Protocols d’entrenaments

MANS + DISTÀNCIA + MASCARETA

Aquests tres conceptes els hem de tenir presents en tot moment i s’han de convertir en una obsessió que serveixi d’exemple pels futbolistes. Hem de ser estrictes en quant a la higiene de mans a l’entrada i la sortida, a mantenir la distància d’1,5m evitant el contacte físic i a portar correctament col·locada la mascareta.

MASCARETA OBLIGATÒRIA pels majors de 6 anys en tot moment excepte pels jugadors mentre estiguin entrenant. Els membres del cos tècnic la portaran posada en tot moment.

GRUPS ESTABLES i TANCATS.

Cada equip serà un grup estable i tancat de convivència, de manera que cap jugador podrà participar de forma puntual en cap entrenament ni partit d’un equip que no sigui el seu. D’igual manera, fins a nou avís, NO ES PODRAN REALITZAR ACTIVITATS NI PARTITS D’ENTRENAMENT ENTRE DIFERENTS EQUIPS.

PUNTUALITAT

PUNTUALITAT a l’entrada i sortida per evitar més persones del compte circulant per la instal·lació. En cas d’haver d’esperar es farà respectant les 3 premises anteriors i les vies i direccions de circulació habilitades a tal efecte.

RESPOSABLE COVID

Cada cos tècnic tindrà en un dels seus membres a la persona responsable de Covid de l’equip tant els dies d’entrenament com de partit i serà l’encarregat de vetllar pel compliment de tots els protocols sanitaris. Generalment serà el DELEGAT o el segon entrenador.

TEMPERATURA I ASSISTÈNCIA

El responsable COVID-19 portarà el registre d’assistència i temperatura de totes les persones de l’equip (jugadors i cos tècnic) que assisteixin a cada entrenament i partit. El Club facilitarà la plantilla i ​s’haurà de GUARDAR DURANT 30 DIES​ per facilitar la traçabilitat a requeriment de les autoritats.

ZONA D'ESPERA

En els moments previs a l’inici de sessió els jugadors i cos tècnic hauran d’esperar a les zones habilitades, sense entrar al terreny de joc fins que no s’indiqui.

HIDRATACIÓ INDIVIDUAL

No estarà permès l’ús de les fonts. CADA JUGADOR HAURÀ DE PORTAR UNA BOSSA AMB LA SEVA AMPOLLA D’AIGUA DEGUDAMENT IDENTIFICADA així com la resta d’objectes personals que porti. L’ampolla estarà sempre guardada a dins de la bossa.

VESTIDORS TANCATS

Per protocol de l’Ajuntament de manera que tothom vindrà canviat de casa i marxarà d’igual manera. A la instal·lació només ens podrem canviar les vambes per les botes de futbol deixant el que no utilitzem a dins de la nostra bossa personal. 


DECLARACIÓ RESPONSABLE

SIGNAR LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT AL PORTAL DEL FEDERAT​

 Tots els federats hauran de complimentar una declaració responsable a través del seu Portal del Federat, a través de la qual informen de no tenir simptomatologia compatible amb la COVID-19, no haver estat positiu o no haver tingut contacte estret amb persones amb simptomatologia en els 14 dies immediatament anteriors a la conformitat de la Declaració Responsable i a la vegada ​comprometre’s a informar d’immediat de qualsevol canvi en aquesta situació al responsable de l’equip​. Aquesta declaració tindrà una vigència de 14 dies i s’haurà de revisar i renovar abans de que caduqui. Primera data límit de signatura:
○ Qui comenci la setmana del 31/8 ha de signar-la ABANS DEL 4/9
○ Qui comenci la setmana del 7/9 ha de signar-la ABANS DE L’11/9

ACOMPANYANTS I PÚBLIC

Per tal de reduïr l’afluència de persones no esportistes a la instal·lació preguem es limiti, si és possible, a una persona per jugador. Acompanyants i espectadors podran fer ús exclussiu dels espais habilitats a tal efecte tant al bar, com a la
graderia, com al perímetre però en aquest cas mantenint sempre 2 metres de distància.

Totes aquestes mesures són d’obligat compliment

Declaracions responsables

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad